Projecten


KLM Orkest - Band of KLM Royal Dutch Airlines was op zoek naar een leuke give-away die betrekking heeft op de vliegwereld. Ik produceerde deze gave sleutelhangers met aan de ene zijde het KLM Orkest logo en aan de andere zijde de tekst: REMOVE BEFORE FLIGHT.  Welke in de luchtvaart gebruikt worden om aan te duiden welke pinnen nog verwijderd dienen te worden voordat er gevlogen mag gaan worden, special uitgevoerd in het KLM Blauw.


Vuur en Rook - Van de heren van Vuur en Rook en Van Beekum Specerijen kreeg ik de vraag of ik een lijn met labels wilde ontwerpen voor hun nieuwe samenwerking in Premium BBQ Rubs. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt zoals u wellicht kunt begrijpen. Het resultaat een stoere verpakkingslijn met hier en daar een tikkeltje van een urban invloed wat de verpakking net even anders maakt dan gebruikelijke rub verpakkingen.


The Windmill Cast Iron - Voor The Windmill Cast Iron heb ik deze stickers en huisstijl ontwikkeld voor de Starterpack dozen. Voor dit concept ben ik terug in de tijd gegaan omdat van oorsprong gietijzeren pannen ‘’Dutch Ovens’’ gebruikt werden door de cowboys. Hiervoor ontwikkelde ik een fraaie huisstijl met een opvallend beeldmerk in western stijl. Het starterpack is te koop bij de retailers van The Windmill, met deze set kun je in een keer beschikken over een mooi assortiment aan gietijzeren pannen en benodigdheden of jouw bestaande collectie aan gietijzer uitbreiden.


Stichting WensAmbulance Utrecht - Dan ineens krijg je een hele bijzondere aanvraag binnen voor Stichting WensAmbulance Utrecht voor het ontwerp van de nieuwe Mercedes Sprinter Wensambulance. Natuurlijk heb ik ervoor gekozen om hieraan mee te werken en mijn ontwerp te sponsoren. Nadat ik had gesproken met Goedsign Woerden een van mijn partners in sign. Zij hebben het compleet beletteren van de Wensambulance gesponsord. Een geweldige samenwerking voor een prachtig doel.


Sabaton Official - In samenwerking met het team van Sabaton (her)produceerde ik deze gave flesopener ringen voor de band. Inclusief het nieuwe ontwerp van het zakje. Deze ringen zijn te koop in de officiële Sabaton webshop.


Sabaton Official - In samenwerking met het team van Sabaton bedacht en produceerde ik deze gave MKII Pineapple granaat sleutelhangers voor de band. De hanger van de sleutelhanger zit precies op de plek waar je normaal de pin van granaat eruit trekt. 

Deze keychain is te koop in de officiële Sabaton webshop.


Sabaton Official - Een band waar ik al jaren fan van ben. Werken voor deze band kwam een jaar of een half jaar geleden niet eens in me op. Sinds deze week kan ik melden dat ik leverancier ben voor Merchandising van de grootste en populairste metalband van Zweden: Sabaton. Dagelijks werk ik samen met het merchandisingteam van Sabaton om nieuwe producten voor de officiële lijn van Sabaton te creëren. Allereerst wil ik deze lanyards met u delen, waarvan ik het ontwerp en de productie heb gerealiseerd. In de toekomst zal ik meer projecten met jullie delen. JALLA JALLA NAAR WALHALLA!


KLM Orkest - Band of KLM Royal Dutch Airlines maakte ik deze big band schermen die tijdens de concerten gebruikt worden op het podium bij het orkest. Het kenmerkende grachtenpandje is hierbij onderdeel geworden van een mooi en strak ontwerp. Zowel het ontwerp als de montage en levering van deze schermen heb ik met veel plezier verzorgd. Op uitnodiging van het orkest heb ik gisteravond het concert mogen bijwonen in concertzaal de Meerse in Hoofddorp. Zeer eervol om mijn eigen werk te kunnen bewonderen tijdens een concert met als met als topartiest van deze avond; Dennis van Aarssen wie ook wel de Nederlandse Frank Sinatra genoemd.


Team Corally - Voor Team Corally maakte ik deze gave bidons. Met een strak urban ontwerp en felle rode onderdelen zodat deze goed zal opvallen. Niet alleen het ontwerp werd door mij verzorgt, maar ook de levering van A tot Z. Deze bidons zijn in elke kleur te bestellen, alle onderdelen kunnen in de gewenste kleuren van uw huisstijl gemaakt worden. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een schetsaanvraag.


Glaslook Company - Voor Glaslook Company leverde ik deze zomer deze bedrukte zonnebrillen. Een leuke giveaway voor zijn klanten en ook nog eens een leuk promotie-item in de zomer. Tijdens de warme dagen zullen deze brillen goed gezien worden.


Vuur en Rook - Voor Vuur en Rook maakte ik deze gave mancave bordjes van aluminium. Voorzien van een mooie UV print en 3D reliëf. Fans van deze bbq rub kunnen deze Limited Edition bordjes ophangen in hun BBQ cave. Ook verzorgde ik de productie van deze bordjes in het verre oosten. Een erg leuk project met een geweldig resultaat voor de bbq fans van Vuur en Rook.


Vuur en Rook - Voor Vuur en Rook de NR.1 BBQ winkel van Nederland stond ik op met dit idee. Hoe gaaf zou het zijn een shotje te ontwikkelen voor het boegbeeld van deze winkel. En dan ineens word dit idee werkelijkheid en is dit het begin van een hele fijne en leuke samenwerking met deze klant. Ik ben hierbij verantwoordelijk geweest voor het concept, de creatie en de uitingen voor de op alle sociale media platformen.


Oranjecomité De Bilt-Bilthoven - Voor Oranjecomité De Bilt-Bilthoven realiseerde ik deze eigentijdse en frisse huisstijl. Het oude logo was aan vervanging toe. Aan Bloodbrothers Design de eer om hiervoor een mooi logo te ontwerpen. De tulp heeft een speciale betekenis voor het comité, samen met het Laurentius rooster vorm dit het nieuwe beeldmerk. Aansluitend bij het logo verzorgde ik de opmaak van het briefpapier, enveloppen en leverde een bijbehorende huisstijlgids.


Haagschekeuken - Voor Haagschekeuken maakte ik enkele leuke voorstellen om mijn potentiële klant mee te verassen. De klant vond het fijn dat er met hem mee werd gedacht om artikelen aan de webshop toe te voegen. Haagschekeuken is bekend van TikTok en Instagram waar Chef onder leiding van Chef Junior dagelijkse food content posten voor hun 250.000 trouwe volgers.

Ondertussen lever ik veel verschillende soorten merchandise aan Haagschekeuken en Chef Junior uiteenlopend van shopperbag tot snijplank.


Toemen Modelsport - Voor Toemen modelsport bedacht ik een idee om energy drink te leveren in eigen huisstijl. Compleet met beplakte koelkast leverde ik het persoonlijk bij mijn klant af. Een echte Eye-catcher in de winkel, een drankje wat in korte tijd een groot succes is geworden. Een geweldig project om te mogen ontwerpen en leveren met dit prachtige eindresultaat waar ik best trots op kan zijn.


Nefkens Bunnik - Voor Nefkens Bunnik leverde ik deze stickers om de klanten wegwijs te maken in het bedrijfspand. Ook leverde ik twee transparante raamstickers en stickers voor de naambordjes. Bloodbrothers design heeft hiervoor het ontwerp gemaakt en de levering verzorgd van deze stickers. Deze stickers zijn gemakkelijk zelf te monteren door middel van de bijgeleverde applicatiefolie.

 


Glaslook Company - Voor Glaslook Company maakte ik de verkoopbrochure van 2022. Het resultaat; een mooie brochure met een overzichtelijk ontwerp. De sfeerimpressie op de linker pagina versterkt hierbij het uiterlijk van de pagina's. Ook is er gelet op de details zoals het gebruik van een watermerk en een opvallende coverafbeelding. De verkoopbrochure is vanaf nu geprint en digitaal beschikbaar. Dit is een mooi voorbeeld van een fijne samenwerking met de klant, waarbij de klant kan vertrouwen op mijn ervaring in ontwerpen.


Absima GmbH - Voor Absima GmbH leverde ik deze mini beachvlaggen van 30cm met houten mast en voet, perfect passend bij de radiografische auto's die Absima op de markt brengt. Hiervoor maakte ik dit gave design, en hebben de productie van deze mini beachvlaggen ondergebracht bij een van onze nieuwe partners. Een mooi afgewerkt product met een volledige Nederlandse productie, hoe gaaf is dat!


Toemen Modelsport - Voor Toemen modelsport ontwikkelde en leverde ik deze gave logo sleutelhangers gemaakt van pvc.. De perfecte give-away in de winkel en bij bestelling in de webshop. De sleutelhangers zijn uitgevoerd in 3D reliëf en voorzien van een metalen splitring en kettinkje.


Toemen Modelsport - Voor Toemen modelsport realiseerde ik een complete huisstijl op maat. De ontwikkeling van deze huisstijl is gemaakt met een blik op het bestaande logo, hierbij heeft Bloodbrothers design een fris en moderne huisstijl bedacht. Jasper Toemen is hierbij compleet ontzorgt als het gaat om het grafische visitekaartje van zijn bedrijf. Ook mocht ik zijn gevel ontwerpen, deze heb ik laten aanbrengen door een van onze partners.


De Vliegende Hollander Voor De Vliegende Hollander realiseerde ik dit eigentijdse & opvallende logo. Ook het ontwerp van de gehele huisstijl is door de klant aan mij toevertrouwd. Hierbij kan de klant zich richten op het starten van zijn onderneming terwijl ik druk bezig ben geweest met het maken van alle huisstijlelement.


Glaslook Company - Voor Glaslookdiscounter.nl maakte ik nieuwe banners en buttons voor de homepage. Ook verzorgde ik alle nieuwe productafbeeldingen op de website. Hierbij was de wens er om de afbeeldingen te beveiligen met een watermerk. De gehele website is hiermee voorzien van een nieuwe frisse look en alle auto’s staan nu netjes in dezelfde rij. 


Wrapid  - Voor Wrapid..eu ontwikkelde ik dit logo. Ook is Bloodbrothers design vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het ontwikkelen van dit compleet nieuwe concept. Het tekenen van de tekeningen voor het modelrecht en het maken van de presentatie visuals. Het concept is getoond in RTL-Z. en is hopelijk binnenkort verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten en tankstations.


The Mission Impossible - Voor The Mission Impossible realiseerde ik een eigentijds verpakkingsdesign voor pH & Keto Stix. Het idee van onze klant was dat het anders moest zijn dan alles wat er al op deze markt te vinden is. Bloodbrothers design heeft door middel van dit design en logo ontwerp een mooie stijl kunnen ontwikkelen. Deze stijl is doorvertaald naar de twee verpakkingen met ieder een eigen bijpassende kleur.


Eco Carcleaners - Voor Eco Carcleaners realiseerde ik het ontwerp van het gestileerde logo en daarbij de opmaak van de flyers inclusief prijslijst. Deze informatie dient op de juiste manier vormgegeven te worden zodat dit overzichtelijk is voor de klanten van Eco Carcleaners.


ByDeem - Voor ByDeem realiseerde ik een een fris en jong verpakkingsontwerp. Hierbij is erg goed gekeken naar de doelgroep van deze baby producten. Door het gebruik van de pastelkleuren en het patroon heb ik deze mooie verpakking samen met mijn klant kunnen ontwikkelen. 


Toemen Modelsport - Voor Toemen Modelsport realiseerde ik het ontwerp en levering van de compleet unieke gevel. Hierbij is de door Bloodbrothers Design gemaakte huisstijl doorgevoerd op het pand. De opvallende kleuren zullen hierbij de interesse wekken bij nieuwe klanten, maar geeft ook vertrouwen voor de bestaande klanten.


Autoreiniging Centrale - Voor Autoreiniging centrale realiseerde ik het ontwerp van flyers en visitekaartjes passend bij het huidige logo van de klant. Gezien de autobranche is er gekozen voor een donker ontwerp, dit om het oranje meer kracht te geven. 


TopRC - Voor TopRC Uden realiseerde ik het ontwerp van deze cadeaubonnen passend bij het huidige logo van de klant. De combinatie van de donkere achtergrond met de felle kleuren zorgen hierbij voor een nette maar toch moderne uitstraling.


Maik's Kippenkraam - Voor Maik's Kippenkraam realiseerde ik het ontwerp van zijn logo. Maik begon als startend ondernemer zijn eigen kippenkraam, maar beschikte niet over de grafische kennis. Ik ging aan de slag met het logo en huisstijl en Maik kon zonder zorgen beginnen aan zijn onderneming. Ook heeft Bloodbrothers design de belettering van zijn kraam mogen ontwerpen, deze is uiteindelijk aangebracht door een van onze partners.