Over


Over Bloodbrothers Design:

Vanuit mijn kantoor in Maarssen maak en bedenk ik eigentijdse creatieve ontwerpen en lever ik merchandising voor mijn klanten. Hiermee wil ik klanten die zelf niet beschikken over grafische vaardigheden ontzorgen in hun grafische uitingen. De passie en de ruim 13 jaar ervaring met het werken voor verschillende soorten segmenten in de markt komen hier zeker bij van pas.

 

Mijn naam is Pim Klunder en ben in 2021 mijn droom achterna gegaan en Bloodbrothers Design begonnen. ''Life is not a map'' vind ik een mooie quote, soms moeten dingen gaan zoals ze gaan.

 

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan radiografische auto's, ik kan hier uren aan bouwen in mijn special ingerichte mancave.

 

Waarom ''Bloodbrothers Design''?

Bloodbrothers, echt iets voor mensen kunnen betekenen dat is waar ik voor sta. Een bedrijfsnaam die is ontstaan uit de speciale band die ik heb met mijn eigen broer, en dit allemaal na het luisteren van het nummer Blood Brothers van de Engelse metalband Iron Maiden. Opvallende naam; Ja dat is het zeker, ik denk dat ik mij hiermee kan onderscheiden van alles wat al bestaat. De hand in het logo geeft aan dat grafisch ontwerp nog steeds handwerk is, de ideeën die ik in mijn hoofd bedenk kan ik met mijn handen omzetten naar een creatieve uiting voor uw bedrijf.